Избор од уредникот

Османи рече дека реализацијата на текстот на овој усогласен Закон може да се постигне на два начина, партиципација на ДУИ во владина коалиција или поддршка на малцинска влада останувајќи во опозиција

Наредната недела, од 28. февруари до 4. март ќе се одржат 14. Меѓународен саем за градежништво, градежни материјали и градежна механизација и 7. „Реалекспо“ – меѓународен саем за недвижности

Проруските воени групи започнаа со акција по напуштањето на Јанукович на државата во февруари 2014 година. За кратко време, некои региони околу руската граница на југоисточниот дел од Украина излегоа од контролата на Киев

друго

„Откако Трамп донесе одлука за забрана на влез за мигрантите од седум муслимански земји, знаев дека веќе нема да можам да работам за администрација што мене и луѓето како мене ги гледа како закана“, напиша Ахмед