përzgjedhja e editorit

Të mërkurën nga policia njoftuan se arrestimet janë kryer në pjesën jugore të Manchesterit, ku një ditë më herët po ashtu arrestuan një person 23 vjeçarë dhe bastisën një numër të madh të shtëpive

Forcat e policisë kanë sekuestruar 932 kg lëndë narkotike kanabis sativa, ndërsa Policia Kufitare në Qafë Thanë ka sekuestruar 77 kg kanabis si dhe kanë arrestuar dy shtetas bullgarë

kategoria e titullit

Në deklaratë thuhet se fuqia financiare e Kinës do të tkurret pak në vitet në vijim, ndërsa theksohet se borxhi në ekonominë vendase do të rritet

Smeraldi është i gjatë 1,3 metra dhe peshon 272 kilogramë dhe se është minerali i dytë më i madh në rajon pas smeraldit që ishte gjetur në vitin 2001 me peshë prej 292 kilogramësh