BALLKANI

Bakir Izetbegoviç përsëri zgjidhet kryetar i SDA-së

Bakir Izetbegoviç përsëri zgjidhet kryetar i SDA-së

Me 1.225 vota pro, dy abstenime dhe asnjë votë kundër, u vendos që kryetari i ri të zgjidhet me aklamacion, pra me votim publik

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
KFOR-i turk mbështetje fëmijëve me aftësi të kufizuara në Kosovë
12.09.2019

KFOR-i turk mbështetje fëmijëve me aftësi të kufizuara në Kosovë

Shefi i kontingjentit turk të KFOR-it, Numan Baş, tha se që nga vendosja në vitin 1999, ushtria turke ka mbështetur Kosovën në çdo fushë

Vuçiç falënderon Papën për qëndrimin e Vatikanit ndaj Kosovës
12.09.2019

Vuçiç falënderon Papën për qëndrimin e Vatikanit ndaj Kosovës

"Ne e vlerësojmë shumë pozitën parimore të Selisë së Shenjtë për çështjen e mosnjohjes së pavarësisë së Kosovës, si dhe mirëkuptimin për pozicionin e Serbisë bazuar në respektimin e ligjit ndërkombëtar", potencoi Vuçiç

BERZH dhe BQK, diskutim mbi faktoringun në Kosovë
12.09.2019

BERZH dhe BQK, diskutim mbi faktoringun në Kosovë

Në këtë diskutim u shpalosën nga përfaqësuesit e BERZH-it dhe të BQK-së, avantazhet e Faktoringut në krahasim me financat tradicionale të tregtisë

Haradinaj anulon pjesëmarrjen në Samitin V4 dhe WB6
12.09.2019

Haradinaj anulon pjesëmarrjen në Samitin V4 dhe WB6

Kryeministri i Kosovës tha se angazhimi në zgjedhjet e parakohshme ja kanë pamundësuar pjesëmarrjen në këto dy samite

Shkup, diskutohet rreth ndikimit të ndryshimeve klimatike në bujqësi
12.09.2019

Shkup, diskutohet rreth ndikimit të ndryshimeve klimatike në bujqësi

"Sfidat e bujqësisë që përballet me ndryshimet klimatike", ishte tema e mbledhjes së gjashtë të Grupit punues për bujqësi dhe zhvillim rural pranë Konventës Kombëtare për BE në Maqedoninë e Veriut